Kisu tuli taloon

Mitä mahtaa miettiä kisuli, kun omistajan kainalossa Kotitalo 1:een Hyvän Elämän Valmentajaksi kannettiin… Voisiko tästä tulla minulle uusi koti, johon haluan asettua loppu elämäkseni? Pidetäänkö minusta täällä huolta? Saanko hyvää ruokaa ja paljon hellyyttä ja silityksiä? Saanko itse päättää, milloin oikaisen sohvalle ja milloin menen ulos? Eihän minua unohdeta ja jätetä yksin?

img_20160923_135523

Me kaikki tarvitsemme näitä asioita ikään katsomatta, kissa tulee kylkeen kiinni kihnuttamaan itseään – huomaa minut, silitä minua, juttele mukavia… Me ihmiset emme sitä niin selkeästi yleensä osoita, mutta ihan samat tarpeet meilläkin on. Yritetään muistaa kosketuksen ja läheisyyden tärkeys, pidetään toisistamme huolta ja halataan, kun kohdataan.

Kisuli, Spiidi, saa varmasti silityksiä ja huomiota täällä Foibekartanon kodissa niinkuin kaikki muutkin asukkaat. Hyvän elämän tarpeet eivät ole monimutkaisia eikä hankalia toteuttaa. Annetaan läheisillemme hyvä elämä olemalla läsnä ja huolehtimalla elämän perustapeista.

Hyvän elämän valmennettavana, mietiskellen, lähden viikonlopun viettoon ja toivotan kaikille ihanan syksyistä viikonvaihdetta!

Anna, Hyvän Elämän Valmentaja

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s