Olympialaisia ja tapahtumamuotoilua

on

Foibekartanossa Hyvän Elämän Valmentajat muotoilevat Foibekartanon olympialaiset. Mutta mitä olympialaisilla tavoitellaan? Tietenkin yhteistä tekemistä, elämyksiä ja yhdessä tekemistä.

4

12_2

Projektikartan avulla kartoitetaan olympialaisten tavoitteita syvemmin. Mikä muuttuu? Mikä on toisin? Miten maailma muuttuu? Mitä asiakkaat sanovat? Kokevat? Tuntevat? Kaikella tällä on suuri merkitys. Suuri merkitys hyvään ja onnelliseen elämään.

un5

3_1.jpg

1_1

Asiakas on hyvän ja onnellisen elämän keskiössä aina. Asiakkaan odotukset on täytettävä ja ihan oikeasti myös ylitettävä. Asiakkaan kokemus on tärkeä, onnistunut asiakaskokemus on suurin tavoite. Odotukset ylittäviä kokemuksia ja ainutlaatuisia elämyksiä.

10_10

u2.jpg

11_2

Yhdessä tekeminen. Rajaton yhteistyö. Aito yhdessä tekeminen. Olympialaisten ja minkä vain tapahtumien muotoilussa olennaista on saumaton ja rajoja ylittävä yhteistyö. Asukkaiden, läheisten, ravintolan, työtovereiden…ihan kaikkien kanssa!

6_6

Kerrassaan mahtavien olympialaisten järjestäminen vaatii tietenkin hyvän aikataulutuksen. Toimijat on tunnistettava ja tuoda he yhteen. Avoin tiedon jakaminen ja kaikkien mukaan ottaminen. Tehtävien jakautuminen osaamisten ja mielenkiintojen mukaan ja aito yhdessä tekeminen.

saara_1

13

kipa

Näillä ajatuksilla Hyvän Elämän Valmentajat lähtevät muotoilemaan Foibekartanon Olympialaisia. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kehittämän, suunnittelemaan, muotoilemaan ja toteuttamaan! Tulkaa mukaan! Tehdään yhdessä ikimuistoiset ja ainutlaatuiset Foibekartanon Olympialaiset.

_

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s