Hyvän Elämän Valmentaja -RekryKoulutus Vol2 Starttaa!

on

Foibekartanollaon visio. Tämä on se koti, johon tahdon asettua loppu elämäkseni. Onnellisena. Se on kova vaatimus. Se on iso tehtävä. Työ ja kertomus tähän alkoi tasan kolme vuotta sitten. Vappuna 2014.

C-zVh2ZXYAA85kD
Innostuneena kohti uutta!

Luodaan uutta työtä, me teemme uudella tavalla vanhustyötä. Meistä tulee valmentajia. Täytyy olla hyvin rohkea. Jopa hullun rohkeilta. Täytyy uskaltaa tehdä asioita eri tavalla. Ollaan ikään kuin vanhusten asianajajia.

Vanhuspalvelutyö on muutettava aivan erilaiseksi. Sen on oltava asiakaslähtöistä. Sen on oltava hyvää ja onnellista elämää. Olemme tekemässä isoa muutosta, aiomme pelastaa hyvinvointiyhteiskunnan.

Vanhuus ei ole sairaus. Ihmiset on nähtävä voimavarojen varassa. EI sairauksien varassa. Löydetään uusi työn teon tapa. Tapa jossa saunotaan, ruokaillaan yhdessä. Eletään tavallista elämää. Ei ole aamupesuja eikä syöttämistä. Ei vaan voi olla, se ei ole hyvää ja onnellista elämää.

Hyvän Elämän Valmentajat luovat uutta työtä konkreettisesti Foibekartanolla. Vanhaan ei saa taipua on tehtävä uudella tavalla ketterästi kokeillen. AIna työskennellään kolmen hengen tiimeissä, silloin voimavarat on vahvemmat, näkemykset laajemmat ja rohkeus huipussaan.

Tavoitteena on hyvän ja onnellisen elämän toteuttaminen.  Digiloikka. Kaikilla vanhuksilla on oikeus näkyä. Oikeus olla kaunis. Olla mukana ympäröivässä maailmassa. Onnellisuutta on se, että voi käydä Skypen avulla tyttären häissä Yhdysvalloissa. Muistisairaan oikeus.

C-zCOZvXcAIbll2
Juuri sopivasti kuoriutui toivottamaan Hyvän Elämän Valmentajat tervetulleeksi!

Luodaan uutta työn teon tapaa. Se ei ole pelkästään viriketoimintaa ja hauskoja juttuja. Se on kaiken työn muotoilemista uudelleen.  Kaiken sen merkityksellisen työn mitä vanhuspalveluissa on – se on kokemuksia, elämyksiä ja aitoa elämää.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Turvallisuuden tunne syntyy läheisyydestä. Se ei synny siitä että kaikki riisutaan ympäriltä ja koitetaan saada kaikki ympäriltä minimoitua.

Miltä nyt tuntuu Hyvän Elämän Valmentaja?

Innostunut.
Kiinnostunut.
Jännittynyt.
Toiveikas.
Hauskaa.
Sisällä kulpii.
Mielenkiintoista.
Odottava.
Kutkuttava.
Miellyttävää.
Odottavaa.
Kivaa.
Mielenkiintoista.

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s