Hyvän Elämän Valmentaja – Valloittava Katri.

on

Katri on Foibekartanolla Hyvän Elämän Kotipalveluissa ja tehnyt myös Kotitaloissa työtä. Katri aloitti keikkalaisena Foibekartanoosa ja oivalsi hyvin pian, että tämä on se paikka, jossa haluaa luoda oman työn.

unnamed
Hyvän ELämän Valmentaja Katri Mervilä-Puhakka.

Kotipalveluissa on mahdollisuus kehittää, toteuttaa Foibekartanon visiota ja strategiaa ja olla oikeasti mukana toteuttamassa kokonaisvaltaisesti hyvää ja onnellista elämää.

Esimerkkipäivänä aamu alkaa asiakkaan kanssa yhdessä, asiaksläthöisesti ja asiakkaan tarpeen mukaan. Voi olla esimerkiksi tiskaamista jos asiakas ei pysty sitä tekemään. Voi se myös olla yhdessä asioiden hoitamista. Ja tottakai mukana on koko ajan myös terveydenhuolto. Kaikki kuitenkin tehdään asiakkaan kanssa tasavertaisena, yhdessä.

Useasti mennään myös Hyvän Elämän aamiaiselle Foibekartanon sydämeen, samalla hoidetaan myös lääkehoito. Se on hoidettava mutta, se ei ota valtaa koko palveluprosessista. Ammatti on aina taustalla, mutta se ei hallitse. Toimet ei halliste vaan elämä hallitsee.

Työpäivissä on myös kartoituskäyntejä ja silloin ikäviäkin tilanteita ja niiden selvittämistä. Työpäivät ovat hyvin erilaisia, ihan jokainen. Eihän päivät missään elämässä ole täysin samanlaisia.

2_4
Tämä työhän kuulostaa suorastaan ihanalta. Ja sitä se onkin, sanoo Katri.

Työpäivät Katri suunnittelee itse asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Katri on vahvasti myös ystäväpiiritoiminnassa mukana, jonka tavoite on yksinäisyyden vähentäminen. Katrille työ vanhuspalveluissa hyvää ja onnellista elämää tuottaen on selvästi sydämen asia. Intohimo ja innostus työhön on silmiinpistävää.

Katrin sanoin:

Kaikki on mahdollista!
Täytyy vain olla itse aktiivinen.
Aktiivinen kaikessa!

2_3
Hyvän Elämän Valmentajat inspiroitumassa Helsingissä.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s