Valinnanvapaus ja lähteet

Olemme klikkiotsikoiden pommitettavana. Monesti ainakin. Tietoa on myös virallisimmissa lähteissä. Sellaisissa jotka eivät saavuta kissavideoiden suosiota, mutta ovat kovin päteviä tiedolla johtamisen näkökulmasta, kulmakarvojen korottajina, ja ihan sellaista tietoa joka olisi ehkäpä joskus edes hyvä silmäillä läpi.

Valinnanvapaus- ja SoTe- kontekstissa menemme keskustelussamme helposti siihen, onko valinnanvapaus esimerkiksi hyvä asia. Se keskustelu on monesti turhaa, koska meidän on mietittävä mihin voimme vaikuttaa. Emme päätöksentekoon, ainakaan suoraan, mutta voimme vaikuttaa kuinka me huomioimme ja jäsennymme uudelleen eri muutosten pyörteiden meitä puskiessa eri suuntiin.

Katso oheinen tehtävävideo ja tee videon tehtävä. Jossakin sopivassa kohtaa päivää. Tämä on yksilötehtävä. Valitse tehtävässä jokin Foibekartanon toimintaa vaikuttava asia ja lähesty asiaa siitä näkökulmasta. Herätä ajatuksia itsessäsi julkaisun kautta. Mitä se tarkoittaa? Miten meidän pitäisi asiaan varautua. Ei arvottamalla hyväksi tai huonoksi, mutta juuri toiminnan kautta. Miten ”taklaamme tämän asian yhdessä”- ajatuksen kautta.

-Tomppa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s