Vuotuinen Kakku-hattujuhla

on

Maanantaina 5.6.2017 oli jälleen kesäisen Kakku-hattujuhlan aika Foibessa. Juhla on järjestetty ensimmäisen kerran muutama kesä sitten, jonka jälkeen se on pysynyt kartanossa mukavana kesänavajaisperinteenä, tuoden yhteen ikäihmisiä, heidän perheitään sekä Foiben työntekijöitä. Tänä kesänä juhlan ottivatkin hoitaakseen uuden rekrykoulutuksen hyvän elämän valmentajat. 

Keskiössä olivat tällä kertaa asukastalo kolmosen asukkaat. Ennen juhlaa kävimme kyselemässä asukkailta, minkälaisia kakkuja olisi mukava syödä. Saimme vastaukseksi mm. kuivakakkua ja muutenkin vähemmän makeita kakkuja. Siispä leivoimme sekä kuivakakkuja, nakukakkuja ja hedelmäisiä rahkapiiraita, nam! Kakkujen koristelussa näkyi hauskasti kunkin koristelijan oma kädenjälki, asukkaat saivat asetella hedelmiä ja marjoja niinkuin kukin näki kauniiksi. Puuhaa ja intoa riitti vaikka muille jakaa! Lopputuloksena oli kauniita, värikkäitä kakkuluomuksia, jotka juhlan aikana maistuivat kaikille. Saimme kunnian tehdä yhteistyötä entisen hatuntekijän, koristeviennin työntekijän, makeismyyjän, työmiehen, sairaanhoitajan ja arkkitehdin kanssa. Hauskaa oli! 

Osa kakuista jäi asukastaloon herkuttelua varten, mutta nakukakku ja hedelmäpiiras pääsivät edustamaan juhliinkin. Ravintola Flyygelissä toivotettiin kesä tervetulleeksi yhteislauluin. Esillä oli myös hyvän elämän valmentaja Mirja Saukkosen taidokkaasti tekemiä miniatyyriesineitä, joissa riittikin ihailemista. 

Tämän rennon ja iloisen tapahtuman myötä onkin hyvä aloittaa kesä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s