Tähditä tapahtumasi

on

Olemme olleet osa tapahtumamuotoilua Foibekartanolla toukokuusta asti. Henkäyksen tapahtumamuotoilulle on antanut rikas, rakas asukaspoppoo. Tapahtumamuotoilu on ollut osa heitä ja meitä. Mielestämme tapahtumien avulla voi muodostaa yhteyksiä asukkaisiin. Tapahtumat tarjoavat irtiottoja, elämyksiä ja kurkistuksen elämänkaaren etappeihin. Erityisesti spontaaneilla tapahtumilla saadaan luotua jokapäiväisistä asioista viiden tähden arkea.

Olemme järjestäneet muun muassa asukastreffejä, yhteisölliset vuodenaikaan sidonnaiset tapahtumat, kotitaloihin kohdennettuja lyhyitä tapahtumia, workshoppeja sekä spontaaneja samalla minuutilla tapahtumia. Hyödyntämällä ympäristöä ja brändäämällä tapahtumanimiä houkutteleviksi olemme onnistuneet luomaan vaikuttavuutta.

Otteena yhdestä tapahtumastamme järjestimme asukkaille juhannusjuhlat, joiden koristeluihin ja valmisteluun asukkaat myös itse osallistuivat. Alkujärjestelyihin sai osallistua vapaasti, jokaiselle sopiva vastuu antaen. Visuaalinen ilme haettiin luonnosta mutta uudelleen muotoiltuna, oviaukon kukkaripustuksin. Auditiivisuus rakentui livemusiikilla. Asukasta lainataksemme ”tunnelma oli kuin satulinnassa” ja lopputuloksena saatiin naurua, pilkettä ja liikettä. Hetki antoi mahdollisuuksia kohtaamisille ja keskusteluille – yli kotitalo- ja kerrosrajojen sellaistenkin asukkaiden välille, jotka eivät tavallisesti juuri keskustele, uuden keskusteluaiheen ja jotain mitä odottaa ensi vuodelle.

Kesäterveisin,

Teemu, Ansku ja Mirja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s