Hyvän elämän kokemuksia tuottamassa – Pia

on

Haluan toimia vahvasti hyvän puolella tuottamassa hyvän elämän kokemuksia kaikenikäisille ihmisille. Tärkeintä on ihmisen aito ja arvostava kohtaaminen kunkin tarpeet huomioiden. Toiminnallisuus on erittäin tärkeää hyvän elämän aikaansaamisessa. Liike ja liikunta tuottaa voimaantumista ja vie eteenpäin kohti uutta parempaa elämää. Tätä haluan olla toteuttamassa hyvän elämän arjessa ihmisille erilaisin tapahtumin kaksin ja isollakin joukolla. Kävelyretki, laulutuokio tai ulkopelit tuovat iloa niin nuorille kuin vanhoille.

Ihminen on paitsi fyysinen myös psyykkinen ja hengellinen kokonaisuus. Elämänkokemuksista on hienoa olla keskustelemassa. Arvostan jokaisen elämänfilosofiaa ja uskontoa. Teologina kuuntelen mielelläni erilaisia elämänkatsomuksia. Pyhyyden ja hartauden kokeminen ja ilmaiseminen on osa ihmisyyttä ja toteutan mielelläni hetkiä pyhyyden kokemiseen kuvin, sanoin, retriitein tai musiikillisesti. Lisäksi eri perinteiden ja kulttuurin muistaminen erilaisin tapahtumin tuottaa iloa arkeen ja katkaisee rutiinia. Huumori ja leikki pitää myös aikuisen mielen virkeänä.

Työyhteisölleni tuotan helpotusta arkeen. Asiakkaalle tuotan onnellisuuden hetkiä ja nähdyksi tulemisen kokemuksen. Sanonta antaessaan saa, pitää todellakin paikkaansa. Asiakkaan tai työkaverin kiitos on ihana ja voimaannuttava kokemus myös itselleni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s