Minun tulevat aikani

on

Tulevaisuus on täysin avoin, mikään ei ole varmaa ja tämä kaikki pitää sisällään samanaikaisesti,  valtavan paljon mahdollisuuksia. Ajattelen näin, että kaikkea hyvää, uutta ja inspiroivaa on tulossa. Opiskelu on ollut voimaannuttava kokemus ja valanut  uskoa uuteen.
Haluan, että saan olla työssäni enemmän oma itseni ja toteuttaa  visioitani. Haluan olla tekemisissä ihmisten kanssa, tehdä heille hyvää ja tehdä yhdessä heidän kanssaan hyvää.

Minua kiinnostaa yrittäminen ja rahamaailman valjastaminen ihmisen hyväksi, esim unelmatyöpaikkani voisi olla toimiminen hyväntekeväisyysjärjestön johtotiimissä.

Aikaisempi urani terapiatyössä auttaa huomioimaan ihmistä. Jokaisella on henkilökohtainen tarina ja aina jotakin annattavaa toisille ihmisille.

Ilahdun siitä, kun joku löytää oivalluksen ja ratkaisun oman elämän tilanteisiin.


Hyvän Elämän Valmentajana  haluan olla  asiakaslähtöinen ja elämää rakentava. Uuden työn maailma ja ajattelutapani siinä on se, että ihminen on aina elämässään asiantuntija. Häneltä itseltään kannattaa kysyä ja siihen lisätään työntekijöiden tiedot ja taidot.

Haluan tuottaa asiakkaalle yksilöllistä ja laadukasta elämää.  Ympäristön ihmiset voivat myös hyvin, kun asiakasta kohdellaan ystävällisesti ja kunnioittavasti. Ympäristöä kohtaan toiminta on ekonomista.

Työyhteisö voi kokonaisuutena hyvin, jos ihmiset kohtelevat toisiaan hyvin.

Kun  motiivini toimintaan ovat hyvät, myös minä voin hyvin työskennessäni asiakkaan hyväksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s